Företagarlunch den 7 september

Svenskt Näringslivs mätningar visar att företagsklimatet har blivit allt bättre i Landskrona de senaste åren. Men vad är egentligen ett bra företagsklimat och vad är viktigt för ditt företag?

Sophie Ståhle från Svenskt Näringsliv presenterar mätningen Lokalt företagsklimat och berättar om hur företagsklimatet har utvecklats i Landskrona. IT- och tele är ett område där vi under flera år har rankats högst i Sverige, mycket tack vare Landskrona Energis arbete med 100 procent fiber 2018. Johan Holmstedt, VD på Landskrona Energi, berättar om framtida planer för att hålla vår position i toppen. Något som näringslivet anser har förbättrats avsevärt i Landskrona är stadens arbete med upphandling. Lisbeth Johnsson som är inköps- och upphandlingschef berättar om vårt arbete med detta. Efter föredragen finns möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter och förslag.
 
Företagarlunchen äger rum i Kulturskolans lokaler på Nygatan i Landskrona klockan 11.30-13.00 (registrering från 11.00). Vi avslutar med en lättare mingellunch.
 
Om arrangemanget: Företagarlunchen arrangeras av Tillväxt och näringsliv i Landskrona stad och riktar sig till dig som är verksam i näringslivet i Landskrona eller dig som har planer på att bli företagare här. Evenemanget är kostnadsfritt och vi erbjuder plats för en person per företag. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Varmt välkommen önskar Landskrona stad i samarbete med

 

 

 

 

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.