LA Business Live - Landskrona näringslivsdag den 16 oktober

 

Logga 4.jpgDen 16 oktober bjuder Landskrona stad och Swedbank in till en näringslivsdag på Landskrona teater. Det blir en innehållsrik förmiddag där vi lyfter fram intressanta företagare som har en spännande historia att dela med sig av. Vi kommer också bjuda på föredrag om högaktuella ämnen såsom det ekonomiska läget och hur vi ska ta oss igenom dagens utmaningar och komma starka in i framtiden.

På programmet:

•Ola Serneke, grundare och VD för Serneke

•Olof Manner, Senior rådgivare på Swedbank

•Tobias Nordström, Head of planning på Oatly

•Troed Troedsson, samhälls- och framtidsanalytiker

•LA Talks, ett samtal med Tobias Nord som startat Matscenen, den nya restaurangen på Landskrona teater, samt Robert Lindberg som under hösten öppnar upp Fabriken, ett aktivitetshus i gamla Thorn Lightings lokaler.

Vi öppnar dörrarna klockan 07.30, programmet inleds klockan 08.00 och pågår fram till 12.00. Vi kommer under förmiddagen servera en smakfull frukost inne i salongen.

Om evenemanget:
Vi följer gällande riktlinjer och antalet platser på Landskrona teater är därför begränsat. Du har därför möjlighet att delta på andra sätt. Vi livesänder evenemanget på Linc, vårt företagshus på Föreningsgatan 217 där du kan delta tillsammans med andra företagare. Vi har en moderator på plats och serverar samma frukost som på teatern. Vi kommer också öppna upp fler "noder" vid behov.

Du kan också delta digitalt, antingen hemifrån eller från din arbetsplats. Om du väljer detta alternativ kommer du få en länk via mail innan evenemanget.

Om riktlinjerna ändras kommer vi utöka antalet platser på teatern. Vi kommer då gå ut med en förfrågan till alla som anmält sig till de övriga alternativen.


Evenemanget är kostnadsfritt.

Anmäl dig

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad