Näringslivsgalan 2019

Den 30 mars bjuder vi in till Näringslivsgalan på Örenäs slott. Det blir en alldeles speciell kväll fylld av god mat, underhållning och prisutdelning med fullt fokus på våra framgångsrika företagare. Det blir också en kväll där vi får tillfälle att umgås, finna nya samarbetspartners och stärka våra relationer med andra företagare och stadens representanter.

Vårt näringsliv blomstrar tack vare alla företagare i Landskrona. Under de senaste åren har utvecklingen tagit fart på allvar och tillväxten är högre just här än i många andra delar av regionen.  Ett bättre tillfälle än det här kan vi knappast finna för att fira näringslivets framgångar som sträcker sig långt utanför stadens gränser. 

Program

Dörrarna slås upp klockan 18.00 för mingel med porlande bubbel.

Galamiddagen inleds klockan 19.00 med en trerättersmeny och passande drycker till. Under kvällen delas priser och utmärkelser ut i sex prestigefyllda kategorier. Presentationer av de nominerade företagen och prisutdelning kommer att varvas med härlig underhållning.

Efter middagen fortsätter festen och då firar vi med de nominerade och vinnarna. Baren är öppen för den som önskar och kvällens DJ har laddat med de bästa låtarna. För dig som önskar går det att boka busstransport för hemresan klockan 01.00.

Läs mer på landskronanaringslivsgala.se

Galan är nu fullbokad, men du kan sätta upp dig på väntlistan genom att skicka ett mail till naringsliv@landskrona.se.

 

Invajo.com

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.