Grattis till Årets Företagare 2019

Årets Företagare.jpg

Årets Företagare 2019 är glasmästare Per Rosengren på Svanholms Glas i Landskrona AB. Den för året nya utmärkelsen Årets Unga Företagare går till hårfrisören Sofie Björklund på Salong Stadskajen.

Årets Företagare i Landskrona 2019 heter Per Rosengren och är glasmästare på Svanholms Glas i Landskrona AB där han började som lärling 1980. Företaget är välkänt för många Landskronabor och har legat på samma plats sedan 1953. Nu finns dock planer på att flytta och utöka verksamheten.

Den nya utmärkelsen Årets Unga Företagare går till Sofie Björklund på Salong Stadskajen. Sofie tog sitt gesällbrev 2016 och samma år startade hon sitt företag och öppnade sin egen salong. Hennes kunskap om tekniker, speciellt hårfärgning, har gett henne kunder även utanför Landskrona.

Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut i Sverige i över 80 år av organisationen Företagarna för att lyfta fram och synliggöra människan bakom företagen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad