Årets Företagare korad

Årets Företagare 2021.jpeg

Nu är Årets Företagare korad av organisationen Företagarna. Det blev svampodlaren Rikard Pedersen på Saxtorps svamp AB som fick ta emot den ärofyllda utmärkelsen.

I samband med en cemermoni på Kvarteret Erikstorp under onsdagen presenterade Årets Företagare i Landskrona (2021) av organsationen Företagarna.

Vinnare av utmärkelsen är Rikard Pedersen som driver företaget Saxtorp svamp AB. Tack vare en snabbt ökad efterfrågan på färska svampar som odlas utan kemiska bekämpningsmedel har företaget expanderat sedan starten i början av 2000-talet och nya utbyggnader är planerade för att möta efterfrågan på bästa sätt. Rickard är en sann entreprenör som är full med nya idéer och som satsar på framtiden. 

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut i över 80 år av organisationen Företagarna. I Landskrona har vi delat ut priset sedan 1985. Priset delas ut för att synliggöra människan bakom företaget. Någon som lägger ner hela sin själ i att driva sitt företag på ett uthålligt, sunt och framgångsrikt sätt.

 

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad