Nominera näringslivet till Landskronagalan

liten gala.png

Den 21 april är det åter dags att hylla näringsliv och idrottsliv i Landskrona. Det finns många företag och eldsjälar som är värda att lyfta fram och nu har du chansen att nominera den person eller det företag som du tycker har utmärkt sig extra.

Årets näringslivskategorier är:

Årets jobbskapare
Priset går till det företag i Landskrona som under året varit speciellt framgångsrikt i att skapa nya jobb; gärna jobb som bryter utanförskap.

Årets näringslivsrookie
Priset går till en ung Landskronaföretagare som är max 30 år. Årets näringslivsrookie ska genom sitt företagande ha varit nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Landskrona eller åstadkommit något som sticker ut, känns fräscht, vilt eller vågat.

Årets företag inom miljö och hållbar utveckling
Priset tilldelas ett företag som på ett tydligt sätt kan visa på praktiska åtgärder för miljön i såväl Landskrona som i världen. Företaget samverkar med andra för utvecklandet av det hållbara samhället och agerar proaktivt utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Årets näringslivspris inom mångfald
Priset går till en person, organisation eller företag som tar tillvara på de möjligheter Landskronas etniska mångfald erbjuder. Med näringslivspriset uppmärksammar och premierar Landskronagalan dessa aktörer som är ett gott exempel på att etnisk och kulturell mångfald i affärsverksamhet lönar sig.

Årets satsning
Priset går till ett befintligt företag eller kommunal verksamhet som med satsningen har stor potential att skapa stort värde i Landskrona.

Årets Landskronaambassadör
Priset går till en person eller organisation som kontinuerligt stärker den positiva bilden av Landskrona, genom att via sin gärning vara en varm förespråkare och glädjespridare för och i staden. Landskronaambassadören ser till att sätta staden på kartan samt skapar intresse och nyfikenhet för Landskrona.

Mail ditt förslag till info@foretagsarenan.se senast den 13 mars.

Idrottspriserna är satta sedan tidigare. Läs mer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad