Erbjudande till Landskronaföretag om kurs i digital marknadsföring

Digital marknadsföring blir allt viktigare och kan idag inte bortses från. Det är något vi alla behöver lära oss mer om.

Genom vår samarbete med Familjen Helsingborg erbjuds du som är företagare i Landskrona att delta i ett antal interna, snabba, korta och intensiva utbildningar, så kallade crash courses. Kurserna hålls av företaget Resultify som är specialiserade på digital lönsamhet.

Kurserna äger rum på Hotel Erikslund i Ängelholm i samarbete med Ängelholms Näringsliv och Bjäre Kraft.

Att jobba resultatbaserat med marknadsföring
Vi går igenom skillnaderna mellan ”traditionell” marknadsföring och marknadsföring online. Resultify delar med sig av sin metod för att jobba på ett resultatbaserat sätt med marknadsföring.

Sökmotoroptimering och analys
Utifrånperspektivet är det viktigaste inom onlinemarknadsföring. Hur jobbar man med innehållet på webbsidorna och hur drar man analyser ur statistiken från Google Analytics? Vilka är de viktigaste siffrorna att titta på och vad gör man för att sedan förbättra dem?

Annonsering
TrueView på Youtube, Google AdWords, Google Display network, Facebook och LinkedIn är alla exempel på onlinekanaler där man kan köpa annonsering. Men vilket skall man välja och hur skall man kunna räkna hem effekten av sina annonser?

Sociala medier
Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ och nytillskottet Snapchat är ju bara några av de sociala medier som finns. Hur använder man sociala medier framgångsrikt för att uppnå resultat online och hur mäter man effekten av sina insatser?

När: Fred 3 oktober 8.30-13.00 inkl lunch och mingel
Anmäl dig via länken nedan senast 30 september
Pris: 695:- plus moms inkl lunch och anmälan är bindande efter den 15 september.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad