Företagarfrukost den 30 november

?? 2.jpg

Laddade för en klimatsmart stad, det är temat för ett frukostseminarium den 30 november i Lincs nya lokaler i Weibullsholmshuset.

Landskrona har länge varit föregångare bland svenska städer när det gäller infrastruktur. Vi är rankade etta på it- och tele enligt Svenskt Näringsliv och vi är först i Sverige med 100 procent fiber. Nu är det satsningar på elektrifierad infrastruktur som gäller och även här utmärker vi oss med landets största satsning på helelektrifierad busstrafik. Och självkörande bussar är inte bara en framtidsvision utan kan bli möjligt här inom en snar framtid. Allt detta ställer krav på planeringen av stadsmiljön och inte minst möjligheter till laddning.  

Seminariet vämder sig till dig som är verksam i Landskronas näringsliv och arrangeras av Landskrona stad och Landskrona Energi i samarbete med Nobina och Skånetrafiken. Evenemanget är kostnadsfritt och antalet platser är begränsat. Vi bjuder därför in en person per företag och det är först till kvarn som gäller. 

Boka din plats här

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.