Möt Landskrona stad på Företagsmässan 2018

?? foretagsmassan 470x246 72.jpg

Den 12-13 oktober arrangerar nätverket Företagsarenan sin årliga företagsmässa. Landskrona stad kommer att vara på plats med en monter för att möta företagare och invånare.

Mässan arrangeras för sjätte året i rad. Liksom förra året kommer den att äga rum i Exercishallen, även kallat Tyghuset, på Kasernplan. Nytt för i år är att de har öppnat upp för företag som inte är medlemmar i nätverket och även företag utanför Landskrona har möjlighet att ställa ut.

– Landskronas företagande växer och vi vill välkomna fler företag att etablera sig här. Vi har dessutom i år valt att fokusera på ett mer gediget föreläsningsprogram för att besökarna ska få en riktigt trevlig stund på mässdagarna, säger David Elg på Reklambyrån Moob som är styrelsemedlem i Företagsarenans nätverk och samordnare för företagsmässan.

Som inledning på mässan kommer Landskrona stad, tillsammans med Swedbank och Mazar, arrangera ett seminarium med temat "att fånga trender och våga satsa". Semniariet äger rum på Hotel Öresund Conference & Spa som kommer öppna sitt nya hotell samma vecka. Program och inbjudan kommer att presenteras inom kort.  

Läs mer om hur du ställer ut på mässan och om programmet för de båda dagarna.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.