Frukostseminarium 30 mars

Karlslund.jpg

Landskrona stad och Landskrona BoIS bjuder gemensamt in näringslivet till en innehållsrik morgon på Landskrona teater om utveckling, framtid och trender.

Program

07.45 Registrering och mingel
Vi bjuder på kaffe och fralla

08.15 Inledning

08.30 Landskrona – en stad i förvandling
Landskrona är på frammarsch och intresset för att etablera sitt företag här eller flytta hit är större än på länge. Flera stadsutvecklingsprojekt genomförs i syfte att balansera bostadsmarknaden, öka handeln och attrahera till inflyttning och etablering. 

Johan Nilsson, planchef i Landskrona stad, berättar om både pågående projekt och vad som ligger i planen de kommande årenEtt av dessa är Karlslundsområdet där staden nu tar ett helhetsgrepp för att förbättra den fysiska och sociala miljön och skapar en ny naturlig mötes- och rekreationsplats för landskronabor, föreningsliv och besökare.

09.00 Digitaliseringen och säljet
Skapar digitaliseringen med automatiserade processer passiva ordermottagare istället för aktiva kundutvecklare, eller hjälper den oss att bedriva ett mer intuitivt och träffsäkert säljarbete? Det är två av de frågor som Karolina kommer att besvara denna morgon.

Robotar och artificiell intelligens kommer i allt större utsträckning påverka alla som jobbar med marknad och försäljning, men samtidigt läggs allt större tyngd på att vara autentisk och kunna lära och utmana kunden på nya sätt. För företag idag och i framtiden är data och information hårdvaluta. Det handlar om att skaffa sig information om vad och när kunden vill handla för att kunna tillmötesgå och rikta budskapen på ett bra sätt. Samtidigt gör bygget av personprofiler att vi vet mer och då måste vi också vara försiktiga i hur vi använder kunskapen.

Marknads- och försäljningsexpert Karolina Wallin Brorsson, VD för företaget Protosell, berättar om paradigmskiftet inom försäljning. Hon hjälper oss att reda ut begreppen och berättar om hur framtidens säljorganisationer kommer se ut och ger oss nya spännande insikter oavsett yrke eller branschtillhörighet.


09.45 -10.00 Frågor och avslutning

Anmälan: Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsformuläret i bifogad länk: Anmälan 

Om arrangemanget: Frukost arrangeras av Landskrona stad tillsammans med Landskrona BoIS. Evenemanget är kostnadsfritt.

Vid eventuella frågor kontakta oss på naringsliv@landskrona.se eller  0418-47 08 90.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad