Frukostseminarium om framtidens IT, infrastruktur och energi

slide_illustration.png

Utvecklingen går i ett rasande tempo och det är svårt att föreställa sig hur samhället kommer att se ut i framtiden. Hur snabbt kommer det att gå och hur kommer det att påverka oss? Jonas Birgersson är en av föredragshållarna som kommer att ge dig en inblick i vad vi har framför oss och den framtiden som redan är här.

Landskrona teater den 14 oktober 

07:45 Registrering och frukostmingel

08.15 Tag plats i salongen

  • Inledning med moderator Dennis Axnér
     
  • Framtidens energi -1908 kom elen till Landskrona, lite mer än 100 år senare vet vi hur beroende vi är av den alltid fungerar. Johan Holmstedt, vd på Landskrona Energi, ger oss sin syn på vad vi har framför oss såsom solceller, elbilar, mikroproduktion och en gemensam europeisk elmarknad.
     
  • Europaspåret är ett förslag till en helhetslösning för Europa, Norden och Öresundsregionen och bör vara Sveriges nästa steg till en snabbare och grönare järnväg. Mattias Schriever Abeln från utvecklingsenheten i Landskrona stad berättar om förslaget på en fast järnvägsförbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn.
     
  • Jonas Birgersson, Sveriges IT-guru som blev känd som ”bredbandsjesus” på 90-talet, lotsar oss igenom framtidens IT-värld.

09.30 Avslutande paneldiskussion

09.45 Slut för promenad till invigningen av företagsmässan på Kasernplan

10.00 Företagsarenans mässa 2016 invigs 

 

 

Anmäl dig

Sista anmälningsdagen är den 7/10

Seminariet vänder sig till hela regionens näringsliv och arrangeras av Landskrona stad och Landskrona Energi i samarbete med Företagsarenan. Det är kostnadsfritt men vid avbokning senare än 2 dagar före utgår en avbokningskostnad på 200 kronor.
 
Har du några frågor vänligen kontakta Landskrona stad, tillväxt och näringsliv på 0418-47 08 90 eller naringsliv@landskrona.se

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad