Frukostseminarium den 13 oktober

Landskrona 1140X520.jpg

Som en kick-off inför Företagsmässan 2017 bjuder Landskrona stad och Landskrona Energi in näringslivet till ett frukostseminarium på Landskrona teater med fokus på Landskronas framtid och utveckling och de globala trender som påverkar oss.

Program 

08:00 Registrering och frukostmingel                                                                                                                                                                
08:30 Tag plats i salongen
Inledning av Anna Classon, tillväxt- och näringslivschef i Landskrona stad, tillsammans med Johan Holmstedt, VD på Landskrona Energi AB. 

Samtal med stadsdirektör Christian Alexandersson och Lennart Serder, utredare för Europaspåret, om Landskrona stads framtidsvisioner för stadsutveckling, bostadsbyggande och infrastruktur.

09:00 Utveckling och potential i Öresundsregionen
Stark infrastruktur och offensivt bostadsbyggande är en förutsättning för tillväxt och välstånd och de kommande åren investeras mer än 190 miljarder i 9 stora infrastrukturprojekt. Britt Andresen, chefsanalytiker på Öresundsinstitutet, sätter fokus på utvecklingen och potentialen i Greater Copenhagen och hur det skapar nya möjligheter för Landskrona. 

09:30 Kort bensträckare

09:40 Trendspaning med Göran Adlén
Göran Adlén är trendanalytiker, författare och en uppskattad föreläsare. Han ger i högt tempo sitt framtidsscenario där han bland annat talar om ”the Smart Age”, den tid vi lever i där digitaliseringen, artificiell intelligens och robotisering styr vår agenda. Trender som kräver anpassning och ett nytt förhållningssätt.

11:00 Företagsarenans företagsmässa i Exercishallen på Kasernplan invigs

Till anmälan

Läs mer om Företagsarenans Företagsmässan 2017

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad