Frukostträff för företag som vill expandera 13 maj

Landskrona stad har bjudit in Business Sweden, Exportkreditnämnden och Almi Företagspartner för att ge information och inspiration om hur företagare kan expandera, exempelvis genom internationella affärer.

Att vidareutveckla företaget, exempelvis genom internationella affärer, är ett stort steg att ta.  Men du kan få stöd i denna process.  Vid frukostträffen kommer tre aktörer att berätta hur de arbetar för att stötta näringslivet. De kommer även att lyfta fram goda exempel att inspireras av.

• Business Sweden underlättar för svenska företag att nå ut med sina produkter och tjänster internationellt genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd.

• Exportkreditnämnden, EKN, satsar på att hjälpa både små och stora företag att göra nya exportaffärer i de flesta av världens länder, både som leverantörer och som underleverantörer. Genom garantier kan företag få skydd mot utebliven betalning och få möjligheter till bättre finansiering.

• Almi Företagspartner möter entreprenörer som vill starta eget eller som vill växa med sitt befintliga företag. Oavsett vilken satsning du står inför erbjuder Almi rådgivning, exportlån samt en ny form av tillväxtlån.

Möt Astrid Hackl- regional exportrådgivare på Business Sweden, Greger Leijonhufvud- regionansvarig på EKN, samt Nenne Hansson- finansieringsrådgivare på Almi. Efter träffen finns möjlighet för den som önskar att träffa dem på tu man hand för individuell
rådgivning.

Läs mer och anmäl dig

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad