Här är vinnarna på Landskronas näringslivsgala

b8cff7007efc8f95_800x800ar.jpg

På lördagskvällen den 30 mars delades priser ut i ett flertal kategorier på Landskronas näringslivsgala på Örenäs slott.

Vinnarna i de olika kategorierna är:

Årets Rookie
Moob AB

Motivering:
Moob är ett företag som har mod, visioner och som sticker ut. Man har en passion för Landskrona, brinner för att bidra till utvecklingen och gärna tillsammans med andra. De tar med lika stort engagemang uppdrag i LA som LA och lockar fler att etablera sig i Landskrona.

Årets Dragare i Stadskärnan
Hartford Rederi AB

Motivering:
Hartford Rederi AB är ett företag som lyfter fram något unikt som är okänt för många, som lockar besökare från när och fjärran att upptäcka Landskrona och som bidrar till att skapa fler upplevelser och förstärker stadskärnans koppling till havet.

Årets Jobbskapare
Borg Warner Sweden AB

Motivering:
BorgWarner Sweden AB är ett företag som är lite av en doldis lokalt, trots sitt ursprung i staden, men välkänt globalt, som verkar i en traditionell bransch och ligger i framkant med sin teknik. De lockar personal från universiteten i hela regionen, har skapat ett 80-tal nya arbetstillfällen och säkerligen också inflyttning.

Årets hederspris
Brinova Fastigheter AB

Motivering:
Årets hederspris går till Brinova Fastigheter AB som har ett stort engagemang för stadskärnans utveckling och visat mod genom att satsa på Landskrona och därmed bidragit till att fler vill investera i staden.

Årets arbetsgivare
STR Service AB

Motivering:
STR Service AB är ett företag som månar om sin personal, skapar trivsel på arbetsplatsen utöver det vanliga, och sätter värde på tillit och personlig utveckling. Det är ett företag med Landskrona som utgångspunkt, men som har hela Sverige som marknad inom sin bransch.

Årets företagare (delas ut av organisationen Företagarna)
Roma Plast AB och vd Roger Holmstedt

Motivering:

Med stor kunskap och stolthet driver Årets Företagare familjeföretaget vidare i andra generationen. Företaget startade 1972 och 30 år senare byggdes lokalerna om för att passa dagens produktion ännu bättre. Tack vare hans stora teknikintresse har företaget idag en modern maskinpark, som är utrustad  med robotar och övervakningssystem. Man står väl rustade för att möta de krav som ställs på plastindustrin och är ett legoproducerande företag med kunder i hela Sverige, men jobbar gärna lokalt. Att företagaren tar väl hand om sina anställda vittnar de mångåriga medarbetarna om. Här hittar vi medarbetare som varit företaget trogna i 20 år.

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad