Informationsträff för dig som säljer tobak, läkemedel och folköl

Individ- och familjeförvaltningen, i samarbete med Tillväxt och näringsliv, bjuder in dig som är företagare till en träff för att informera om de regler som gäller vid försäljning av tobak, läkemedel och folköl.

Tillståndsenheten har, tillsammans med polisen, tillsynsansvar för att försäljning av folköl, tobak och läkemedel sker enligt gällande regler. Ni bjuds nu in för vi skall informera om de föreskrifter vi har att arbeta med, vår verksamhet, vår servicenivå gentemot butikerna, om det är något ni är nöjda med och om det finns något vi kan förbättra eller om det finns andra aktuella frågor. Polisen och räddningstjänsten kommer även att delta.

Informationsträffen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare förtäring. En arabisktalande tolk kommer att finnas på plats om så önskas. 

Datum och tid:  Torsdagen den 22 januari 2015, klockan 15.30-ca 18.00
15:30 – 16:00 Fika och mingel.

Plats: Linc Landskrona, Östervångsplan 15 (vid tågstationen).    
Anmälan:  Antalet platser är begränsat och föranmälan krävs. Anmäld dig till Ahmad El Moughrabi på näringslivsenheten på e-post:
ahmad.elmoughrabi@landskrona.se

Sista anmälningsdag 15 januari!

Varmt välkommen!

IOF- Tillståndsenheten
Näringslivsenheten

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad