Inbjudan till Landskrona Social Sustainability Day

Dan med moderator.png

Möjligheten till arbete är en av de viktigaste förutsättningarna för att våra städer ska fortsätta att utvecklas med en välmående befolkning. Tillhörighet, meningsfullhet och delaktighet står högt på listan för att skapa innanförskap. Var med på en intressant förmiddag där bland andra serieentreprenören och samhällsbyggaren Dan Olofsson berättar om sina sociala projekt och arbetet med organisationen Star for Life. Moderator är Lena Friblick.

När: Fredag den 10 februari, kl 08.30-12.30.

Var: Landskrona teater, Järnvägsgatan 2, Landskrona

Anmälan: Enligt nedanstående anmälningsformulär

Program med hålltider

07.45 Registrering och kaffe

08.15 Tag plats i salongen

  • Inledning av moderator Lena Friblick som öppnar tillsammans med Anna Classon, Landskrona stads tillväxt- och näringslivschef.
  • Nils Philips från Centrum för publikt entreprenörskap talar om Pentahelix.
  • Superentreprenören Dan Olofsson talar bland annat om framgångssagan SIGMA och hans satsning på ”Star for Life”.
  • Mats Weidmar, koncernchef Jayway, talar om projektet "Talent without borders" som ger nyankomna möjlighet till praktik/jobb inom teknikområdet.

  • Lena Andersson, rektor i Landskrona stad, tillsammans med eleven Hajrija Felec på Seminarieskolan och hennes rektor Fredrik Vigre.


10.15-10.45 Förmiddagsfika

  • Möt Martin Sjöström, VD på årets supergasell Radix, som verkligen hjälper alla som vill med en väg till jobbet.
  • Qamar Happoush, ingenjör, och Dan Magnusson, Vice VD Otto Magnussons Bygg, om att aldrig ge upp och att alltid försöka vidare.
  • Hjalmar Falck, Utvecklingsledare Malmö stad, tillsammans med Christian Alexandersson, Landskrona stads stadsdirektör, om vikten av smart stadsbyggnadsutveckling.

  • Sigrun Sigurdsson, projektledare Fryshuset, tillsammans med Alán Bessari, projektledare, berättar om Hubhult-projektet.


12.30 Avslutande summering med moderator Lena Friblick och Anna Classon. Lättare lunch serveras på teatern i anslutning till att konferensen avslutas.


Ja tack, jag vill anmäla mig till seminariet!

Sista anmälningsdag är den 6/2.
Seminariet är kostnadsfritt, men vid avbokning senare än 2 dagar före, utgår en avbokningsavgift på 350 kronor. Har du frågor, vänligen kontakta Landskrona stad, tillväxt och näringsliv på 0418-47 08 99 eller event@landskrona.se

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén