Handlare och krögare inspirerades vid seminarium om sälj och service

?? IMG_0077.jpg

Igår deltog många av Landskronas handlare och krögare i ett seminarium om hur man lyckas som säljare och ger service i världsklass.

Seminariet ägde rum i företagshuset Linc och arrangerades av Landskronasamverkan i samarbete med Landskrona stad och är en del i arbetet med att skapa en attraktiv och levande handelsstad med framgångrika företag.

Föredragshållare var Annika R Malmberg som är VD för Hamilton Group och har coachat ledare och säljare både i Sverige och utomlands under 13 år. Personal från både butiker och resturanger i stadskärnan tog chansen att vara med under en inspirerande morgon som bjöd på mycket igenkänning och goda skratt men också konkreta tips om hur man lyckas som säljare, ger service i väldsklass och får nöjda och glada kunder.

Landskronasamverkan AB är ett samarbetsföretag som arbetar för en levande handels-, upplevelse- och mötesplats för Landskronabor och besökare. På landskronasamverkan.se kan du läsa mer om företagets uppdrag och om vad som händer i stadskärnan. Missa till exempel inte att det är kvällsöppet till klockan 20.00 i butikerna ikväll, den 23 maj!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.