Seminarium för näringslivet - maten, handeln och stadskärnan

?? Inbjudan.jpg

Den 1 mars arrangeras ett frukostseminarium för näringslivet på Landskrona teater som handlar om något som intresserar många av oss oavsett branschtillhörighet.

Landskronas stadskärna är en riktig pärla och den har stor betydelse för hela stadens attraktionskraft! Välkommen på ett frukostseminarium som handlar om stadskärnan och vad som är gjort, vad som är på gång och vad som ligger i tiden. Hur ska vi kunna hävda oss i den allt tuffare konkurrensen och locka till oss besökarna och konsumenterna?

Du kommer också få en fördjupning i de senaste restaurangtrenderna av Karl Grafström från företaget Preopening. Kraven på tillgänglighet, service och kvalitet bara ökar. Vilka är de senaste trenderna och hur påverkar de nya digitala tjänsterna vårt beteende. Vilka är de vanligaste misstagen? Hör också hur branschen förändras och hur man som fastighets- och restaurangägare kan hänga med.

Anmäl dig

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.