De är nominerade till Näringslivsgalan

?? vinjett_hemsidan_760x428.jpg

Den 30 mars kommer Landskronas framgångrika företagare att hyllas i samband med Näringslivsgalan på Örenäs Slott. Det är nu klart vilka företag som är nominerade i respektive kategori.

Följande företagare har nominerats:

Årets dragare i stadskärnan
Priset går till ett företag (butik, servering eller annan verksamhet) som lockar besökare till stadskärnan samt bidrar till att lyfta handeln och stadens attraktionskraft.

Nominerade är: Scorett, Landskronabåtarna och Bio Maxim

Årets jobbskapare
Priset går till det företag i Landskrona som under året varit speciellt framgångsrikt i att skapa nya jobb.

Nominerade är: Derome, Borgwarner och Max Hamburgare

Årets rookie
Personen/företaget ska genom sitt företagande ha varit nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Landskrona eller åstadkommit något som sticker ut, känns fräscht, vilt eller vågat.

Nominerade är: Hällestadsgruppen, Bread on wine och Moob

Årets arbetsgivare
Årets arbetsgivare är ett företag som oavsett storlek och branschtillhörighet sätter sina medarbetare i centrum. Företaget arbetar aktivt för att skapa engagemang och trivsel på arbetsplatsen och har en företagskultur som tydligt uttrycker personalens betydelse i företaget verksamhet. På den här arbetsplatsen känner alla medarbetare stolthet och stor delaktighet i företagets framgång.

Nominerade är: SWEP, STR, DSV

Utöver dessa kategorier kommer Årets hederspris samt Årets företagare att presenteras under galan. Årets företagare utses och delas ut av organisationen Företagarna.

Läs mer om galan på: http://landskronanaringslivsgala.se/

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.