Ung Drive - för dig mellan 15-18 år som vill driva eget på sommarlovet

ud_head.png

Nu kan landskronaungdomar ansöka om en plats till Ung Drive Academy där de får möjlighet att driva ett eget företag på sommarlovet.

Ung Drive Academy är ett nationellt koncept där ungdomar driver ett eget sommarföretag som ett alternativ till sommarjobb. Ung Drive Academy består av en kickoff-vecka med kunskap och inspiration, tillgång till erfarna coacher, startkapital och ett nätverk med andra ungdomar. Förutom möjligheten att tjäna en slant ger det också en skjuts för den personliga utvecklingen.

Ung Drive har genomförts i Landskrona stads regi för några år sedan med lyckat resultat och är nu tillbaka genom ett samarbete näringslivsavdelningen, utbildningsförvaltningen och individ- och familjeförvaltningen. Totalt erbjuds 20 platser och man kan söka tillsammans med en kompis eller själv. Man måste inte ha en klar idé från början utan det viktigaste är att man har ett driv och en vilja att lära sig något nytt.

Läs mer och ansök om en av platserna på ungdrive.se.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad