Positivt om Landskrona på mässa

Nätverket Företagsarenan var på plats på SAK-mässan i Helsingborg för att visa vad Landskrona och våra företag har att erbjuda.

Att Landskrona är på frammarsch på många plan blev tydligt i samband med mässan som arrangerades av SAK (Svenska Affärs- och Kärriärsnätverket) på Sundspärlan i Helsingborg.  Företagsarenan Landskrona var på plats  för att företräda såväl nätverket med dess 100-tal medlemsföretag som Landskrona i stort.

- Det känns väldigt positivt och vi har fått många kommentarer om att Landskrona är på gång och att här händer mycket, kommenterar Göran Gren och Kennet Weberg som var på plats.

SAK-mässan arrangerades för tredje gången i Helsingborg och lockar allt fler besökare. Bland utställarna fanns både företag, framför allt tjänsteföretag, och näringslivsstödjande aktörer. Framöver hoppas arrangören att även tillverkande företag får upp ögonen för mässan framöver.  

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad