Seminarium - få koll på dina avtal

Invest in Skåne bjuder in företagare till ett seminarium i Malmö den 17 september.

Upprättandet av avtal är en mycket viktig del vid alla affärer, inte minst med internationella parter. Vilken typ av avtal ska man skriva på och vad bör man tänka på eller undvika för att avtalet ska ge parterna maximal affärsnytta?

Moll Wendén är en affärsjuridisk advokatbyrå med stor internationell erfarenhet och en av de ledande advokatbyråerna i Malmö. Advokaten Mikael Karlsson kommer ge en övergripande introduktion kring internationella avtal och hur dessa kan användas som strategiska verktyg för att växa internationellt.

Ta del av konkreta företagscase och praktiska tips på vad du bör tänka på vid avtalsskrivning. Vi går igenom olika klausuler kopplade till internationella avtal, tittar på vilka som är viktigast och vilka man ska se upp med.

Dagen inleds med föreläsning och därefter får ni chansen att ”grilla en advokat”, detta i en gemensam interaktiv frågestund och debatt kring ämnet. Vid förmiddagens slut har varje företag möjlighet att träffa en av Moll Wendéns jurister för att under ett enskilt möte (à 15 min) diskutera era företagsspecifika problem och frågeställningar.

I samband med din anmälan kan du även skicka in specifika frågor som du vill ska tas upp under dagen. Ange också om du är intresserad av ett enskilt 15-minuters möte och vad du i så fall önskar diskutera. Antalet möten är begränsade och därför kan vi inte garantera att alla deltagare får möjlighet till detta.

Sista anmälningsdag är fredagen den 13 sep

Datum: Tisdagen den 17 september 2013
Tid: kl. 9.00-12.00
Plats: Comfort Hotel Malmö, Carlsgatan 10C.

Fika serveras under förmiddagen.

Seminariet är kostnadsfritt men platserna är begränsade (vi tar ut en administrativ avgift på 500 kronor om du uteblir utan avanmälan).

Anmäl dig här

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad