Seminarium med Svenskt Näringsliv den 15 oktober

"Digitalisering - en megatrend? Det är rubriken för ett spännande seminarium på Landskrona teater som arrangeras av Svenskt Näringsliv och Landskrona stad.

Tre stora megatrender sägs pågå just nu; Globalisering, Urbanisering, Digitalisering. Vi ser resultaten av alla; fysiska varor blir till digitala tjänster, digitala plattformar leder till att mellanhänder slopas, och automatisering och robotisering effektiverar traditionell industri. Självklart påverkar allt detta arbetsmarknaden. Den kommer inte fortsätta se ut som den gör idag. Hur ser framtidens företag ut och var skapas de nya? Vilka yrken kommer att försvinna och kommer det nya? Hänger skolan med?

 

Vi hälsar företagare, politiker, tjänstemän, skola och andra intresserade välkomna till en förmiddag med digitalisering i näringslivet i fokus där våra föredragshållare ger oss en bild av en spännande framtid.

Se program och anmäl dig

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad