Rekrytera inför sommaren på Sommarjobbsmässan 2018

logga-sommarjobbsmassan-utan-artal.jpg

Börjar det bli tid att rekrytera inför sommaren? Landskrona stad och Arbetsförmedlingen bjuder in näringslivet till Sommarjobbsmässan 2018. Här kan du som utställare träffa och rekrytera engagerade unga i åldern 18-25 år.

Att rekrytera för att täcka upp semesterledigheten eller det ökade trycket under sommarmånaderna kan vara tidskrävande. Genom Sommarjobbsmässan får du som företagare en möjlighet att träffa intresserade direkt och berätta om din verksamhet. Mässan är populär och satsningen har varit mycket lyckad tidigare är med över 650 besökare.

Dessutom är sommarjobb ofta ungas första steg in i arbetslivet - ett steg som vi vill att fler ungdomare ska få ta i Landskrona.

Datum: 5 februari 2018
Tid: 14-17.30
Plats: Tyghuset, Kasernplan i Landskrona

Anmäl ditt intresse senast 15 januari!
Vill du vara med på mässan? Anmäl dig och ditt företag senast onsdagen den 15 januari via hemsidan landskrona.se/sommarjobbsmassan2018 eller direkt till Jessica Olofsson:

E-post: jessica.olofsson@landskrona.se
Telefon:
0733-47 34 45

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad