Starta eget-kurser i höst

?? Nyf 25.jpg

Vad ska du tänka på om du vill starta ett eget företag? Hur förbereder du dig? Vilka är framgångsfaktorerna och är det något som du bör undvika? Dessa frågorna får du svar på under en kväll då Nyföretagarcentrum bjuder in till minikurser på Linc.

Genom Nyföretagarcentrum arrangerar vi minikurser där du som vill starta eget företag kan få kunskap och inspiration under en kväll. De handlar om företagande både i teori och praktik och om hur det är att bli egen företagare. Du får slipa dina kunskaper inför en eventuell start. Affärside, marknadsföring, ekonomi, myndighetskontakter är några av ämnena som berörs.

Efter kursen kan du boka en tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning om just din affärsidé. Inför mötet försöker du så långt möjligt att skissa på din affärsplan.

Plats: Linc, Weibullsholmshuset, Föreningsgatan 217 i Landskrona

Datum hösten 2019: 12 september eller 21 november

Tid: 18-20 

Bokning: Kursen är kostnadsfri men förbokning krävs. Du bokar din plats genom att maila till skanenordvast@nyforetagarcentrum.se.

Kontakt: Om du har några frågor ring 042-18 18 20

Läs mer

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad