Stort intresse för upphandlingsseminarium

Den 14 november arrangerar Landskrona stad ett upphandlingsseminarium för att öka kunskapen om offentlig upphandling och hur man kan göra affärer med staden. Intresset har varit mycket stort och evenemanget blev snabbt fullbokat. Vi har därför redan nu planerat ytterligare ett seminarium som äger rum den 25 januari.

Landskrona stad upphandlar årligen varor, tjänster och entreprenader för närmare 1 miljard kronor. Vi vill gärna att våra lokala företag deltar i upphandlingarna och arrangerar därför återkommande upphandlingsseminarium där vi berättar om vad offentlig upphandling innebär och ger dig tips på hur du kan göra bra affärer med Landskrona stad.

Seminariet som äger rum på Linc den 14 november blev snabbt fullbokat, liksom det första tillfället som genomfördes under våren. Vi har därför redan nu bokat in ytterligare ett seminarium den 25 januari.

Läs mer och anmäl dig redan nu

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad