The Academy - från idé till företag

Programpuff.JPG

Nu kan du som har en företagsidé och en vilja att satsa delta i kursen The Academy. Vi vänder oss till dig som har tankar på att starta din egen verksamhet eller utveckla ditt företag med ambitionen att kunna leva på ditt företagande. Oavsett din idé, ålder eller bakgrund. Om detta är du så är du välkommen att ansöka om din plats.

The Academy lär ut företagande på ett innovativt och roligt vis. Genom interaktiva workshops får du med dig vad du behöver för att kunna starta upp din egen verksamhet. Du får ta del av framgångsnycklar för att snabbt ta din idé till marknaden, lära dig sälja och marknadsföra din tjänst eller produkt utan en stor budget.

Landskrona stad har tagit fram kursen tillsammans med de övriga 10 kommunerna i Familjen Helsingborg. Kursen genomförs av Forza of Sweden som har 10 års erfarenhet av entreprenörskapsutbildningar. Även Almi, Nyföretagarcentrum och Ung Företagsamhet medverkar.

Du kommer att få ta del av sex moduler på vägen från idé till företag, bland annat får du med dig nya insikter kring dig själv som entreprenör, nya idéer och inspiration att satsa på ditt företagande.

Läs mer här

Start: 25 september, klockan 17.30-20.30
Sista ansökningsdatum: 15 september
Lokal: Drottninggatan 7 A, Helsingborg

Kostnad: 895:- inklusive moms och fika

Anmälan: Anmäl ditt intresse genom att skicka mejl till theacademy@forzaofsweden.se. Ange namn och kontaktuppgifter så kommer du att få mer information inom kort. 

 

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad