Nu kan du anmäla dig till vårens roligaste starta eget-kurs

?? Foto för marknadsföring.jpg

Nu släpper vi platserna till starta eget-kursen The Academy. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som har en affärsidé och vill förverkliga denna genom att driva ett eget företag. Kursen passar även för dig som har ett företag men som behöver inspiration för att ta det till en ny nivå.

The Academy är en utbildning i 6 delar där vi visar, och låter er testa, ett annat perspektiv på företagande och entreprenörskap än det som vanligtvis erbjuds. Genom interaktiva workshops får du med dig vad du behöver för att kunna starta upp din egen verksamhet. Du får ta del av framgångsnycklar för att snabbt ta din idé till marknaden, lära dig sälja och marknadsföra din tjänst eller produkt utan en stor budget. Vi låter dig uppleva hur det känns att ta dig utanför din trygghetszon och utveckla entreprenöriella egenskaper som mod, innovation och nyfikenhet.

Utbildningen är en kvällskurs som består av 6 tillfällen á 3 timmar med start den 18 mars. Den kommer äga rum på Linc i Landskrona. Kostnaden är 895 kronor inklusive moms och fika.

Läs mer och anmäl dig

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.