Unconference på Ven lockar entreprenörer från hela Norden

samling på Camp Ven.jpg

Just nu pågår en unconference på Ven med ett 60-tal deltagare från olika städer i Norden. Under tre dagar träffas entreprenörer, affärsänglar och investerare för att inspireras, utvecklas och bygga nya affärsrelationer.

För andra gången arrangeras Camp Ven, en tre dagar lång unconference  på Vens camping (som också heter Camp Ven). En unconference är en form av konferens där deltagarna själva sätter agendan och arrangerar workshops, samtal, tar upp frågeställningar med mera kring ämnen som de själva tycker är intressanta. 

Camp Ven pågår 16-18 augusti och planen är att det ska förbli ett återkommande event vartannat år. Det hela arrangeras i samarbete mellan Mindpark i Helsingborg, #CPHFTW – The tech startup community of Denmark and the Öresund region, ArcticStartyp från Finland, Malmö Startup och E-Commerce Park of Sweden och vi hälsar dem alla varmt välkomna till Ven och Landskrona.

Bildtext: deltagarna börjar anlända till Ven på onsdagen för tre dagars Unconference. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Nina Persson Kerr