Uppsök Landskrona koordinerar satsning på Unga Jobb

När ungdomsarbetslösheten 2009 var som värst startade Swedbank och Sparbankerna Unga Jobb. Sedan dess har det skapas många nya praktikplatser runt om i Sverige.

Swedbanks lokala Unga Jobb-satsning i Landskrona kommer att koordineras med Uppstart Landskronas nya verksamhetsgren Uppsök Landskrona. Syftet är att skapa synergier för att få fler människor i arbete, företrädesvis ungdomar. Detta kommer bl a att ske genom kompetensmatchning utifrån företagens behov.  

Onsdagen den 12/3 var Michael Wolf, vd och koncernchef för Swedbank, vid ett lunchmöte på Hotel Öresund i Landskrona. Under mötet gav Michael Wolf sin och Swedbanks syn på det ekonomiska läget, marknaden och om satsningen Unga Jobb. Uppstart Landskronas styrelseordförande Christer Ohlsson och vd Michael Herbing fick möjlighet att prata med Michael Wolf om stiftelsen och om vikten av det lokala samarbetet mellan näringsliv, Landskrona stad och Arbetsförmedlingen.

Läs mer om Uppsök Landskrona

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad