Driva eget på sommarlovet - ett roligt alternativ till sommarjobb

?? ud_head.png

Genom konceptet UngDrive kan du som är mellan 16-19 år få möjligheten att lära dig allt du behöver för att lyckas med att driva ditt ett eget företag och tjäna pengar på en egen affärsidé under sommarlovet.

Landskrona stad erbjuder nu möjligheten för dig som går i årskurs 9 och 1, 2 och 3 på gymnasiet att lära dig allt du behöver för att lyckas med ett eget sommarföretag genom konceptet UngDrive. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching av riktig entreprenör och säljträning får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet och på så sätt tjänar sina egna pengar. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Landskrona och Helsingborg kommer genomföra UngDrive tillsammans vilket ger dig många nya bekantskaper, bland annat i samband med kick-off-veckan. Landskrona har 15 platser att förfoga över och du kan skicka in din ansökan redan idag. Erfarenhet av entreprenörskap från tidigare behövs inte, men en vilja till att vilja lära!

Infoträff: 28 maj på Mindpark i Helsingborg
Kickoff-vecka: 25-29 juni
Avslutning: 13 augusti

Ansök här senast den 31 maj

UngDrive genomförs av Taylors Dream Big AB på uppdrag av Landskrona stad med stöd från Region Skåne och Sparbanksstiftelsen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.