Starta, driva & utveckla företag

Välkommen som företagare i Landskrona! Vi på näringslivsenheten i Landskrona stad finns här för dig. Vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt att driva företag i Landskrona.

Företagslotsning 
Vi hjälper dig att få kontakt med rätt person eller aktör för just ditt behov. Om du har frågor som berör flera olika avdelningar inom kommunen samlar vi alla vid ett och samma tillfälle för att det ska ska gå så smidigt som möjligt.

Läs mer och kontakta oss

Träffa andra företagare
Vi är engagerade i de lokala företagsnätverken och arrangerar även egna träffar för företagare, både frukostmöten, företagarluncher och seminarier. Läs mer under rubriken Evenemang och nätverk.

Nyheter
Vi skickar ut inbjudningar och information som du kan ha nytta av som företagare. På landskrona.se/företagande kan du hålla dig uppdaterad om vad som är på gång inom vårt näringsliv. Meddela oss på naringsliv@landskrona.se om du vill ha information från oss direkt i din mail.

Företagsbesök
Vi vill gärna träffa våra företagare så mycket som möjligt. Hör av dig om du vill ha ett besök av representanter från Landskrona stad. 

Lokaler och mark
Vi har kontakter och verktyg för att underlätta när du söker en lokal eller verksamhetsmark. Nya företag kan med fördel hyra ett kontor på Linc som drivs av Invest in Landskrona, vårt näringslivsbolag. Här finns även en inkubator för företag med tillväxtambitioner. Läs mer under Mark och lokaler.

Starta eget-kurser
Tillsammans med Nyföretagarcentrum arrangerar vi inspirationsträffar för dig som funderar på att starta eget.

Ung entreprenör?
Då kanske du behöver lite extra vägledning. Vi har kontakterna.

Flytta hit
Ibland kanske ett nytt företag också betyder en flytt till en ny plats. Vi berättar gärna om hur det är att bo i Landskrona och om vilka nya spännande bostadsområden som håller på att växa fram. Kanske du vill bo med havsutsikt? Läs mer om att bo i Landskrona.

 

 

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.