Här ska det vara enkelt och roligt att driva företag

Välkommen som företagare i Landskrona! Vi i Landskrona stad finns här för dig och vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt att driva företag här.

Företagslots 
Vi hjälper dig att få kontakt med rätt person eller aktör för just ditt behov. Om du har frågor som berör flera olika avdelningar inom stadens verksamheter samlar vi alla vid ett och samma tillfälle för ett lotsmöte för att det ska ska gå så smidigt som möjligt. Läs mer och kontakta oss

Nätverka och träffa andra företagare
I Landskrona finns flera olika företagsnätverk som du kan gå med i för att få kontakter med andra företagare och delta i olika näringslivsfrämjande aktiviteter. Här kan du läsa mer om dessa. Landskrona stad bjuder även in till olika företagsträffar såsom seminarium, frukostmöten, näringslivsdagar och en näringslivsgala. Vi genomför även regelbundna branschträffar. Evenemangen presenteras här.

Vill du ha nyheter och inbjudningar från oss?
Vi skickar ut inbjudningar och information som du kan ha nytta av som företagare. På landskrona.se/foretagande kan du hålla dig uppdaterad om vad som är på gång inom vårt näringsliv. Meddela oss på naringsliv@landskrona.se om du vill ha information från oss direkt i din mail.

Vi gör gärna företagsbesök
Vi vill gärna träffa våra företagare så mycket som möjligt. Hör av dig om du vill ha ett besök av representanter från Landskrona stad. 

Här finns lediga lokaler och mark
Vi har kontakter och verktyg för att underlätta när du söker en lokal eller verksamhetsmark. Nya företag med tillväxtambitioner kan med fördel hyra ett kontor på Linc, ett företaghus som drivs av Landskrona stad. Här finns personal från näringslivsavdelningen och Nyföretagarcentrum. Du får också kontakter med andra företagare i samma situation och det blir enklare att hitta kunder och skapa nätverk. Läs mer under Mark och lokaler.

Vill du också flytta hit
Ibland kanske ett nytt företag också betyder en flytt till en ny plats. Vi berättar gärna om hur det är att bo i Landskrona och om vilka nya spännande bostadsområden som håller på att växa fram. Kanske du vill bo med havsutsikt? Läs mer om att bo i Landskrona.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad