Rådgivning genom Nyföretagarcentrum

Genom ett samarbete med Nyföretagarcentrum erbjuder vi kostnadsfri rådgivning.

Nyföretagarcentrum ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. Erfarenheten visar att de företag som har tagit hjälp av Nyföretagarcentrum har större chans att fortfarande finnas kvar efter några år.

I Landskrona kan du få personlig rådgivning på företagshuset Linc som är beläget på Föreningsgatan 217. Det finns också möjlighet att boka ett digitalt rådginingsmöte.

Förbered dig inför rådgivningsmötet
Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan och du behöver förbereda dig inför mötet.

Läs mer om hur du förbereder dig och boka tid här.

 

Behöver du en framtidscoach?
Du kan också få stöd för att ta ditt företag in i framtiden med de möjligheter och utmaningar som detta innebär. Kanske du har varit tvingad att tänka nytt med anledning av pandemin? Kanske du skulle behöva anställda, men känner dig osäker. Framtidscoach är en satsning som kommunerna i Familjen Helsingborg (11 kommuner i nordvästra Skåne) genomför tillsammans med Nyforetagarcentrum och Tillväxt Helsingborg. Läs mer

framtidscoach_webb-1.jpg

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad