The Academy - från idé till företag

The Academy är kursen för dig som vill utveckla en företagsidé. Du kommer bland annat att få med dig nya insikter kring dig själv som entreprenör, nya idéer och inspiration att satsa på ditt företagande.

 

The Academy är kursen för nordvästskåningar som vill utveckla en företagsidé och växa som entreprenör. Vi vänder oss till dig som har drömmar om att starta din egen verksamhet med ambition att kunna leva på ditt företagande. Oavsett din idé, ålder eller bakgrund; om det ovanstående är du så är du välkommen att ansöka om din plats.

The Academy är en utbildning i sex delar där vi visar, och låter er testa, ett annat perspektiv på företagande och entreprenörskap än det som vanligtvis erbjuds. Genom interaktiva workshops får du med dig vad du behöver för att kunna starta upp din egen verksamhet. Du får ta del av framgångsnycklar för att snabbt ta din idé till marknaden, lära dig sälja och marknadsföra din tjänst eller produkt utan en stor budget. Vi låter dig uppleva hur det känns att ta dig utanför din trygghetszon och utveckla entreprenöriella egenskaper som mod, innovation och nyfikenhet.

Familjen Helsingborg har tillsammans med Forza of Sweden, som har 10 års erfarenhet av entreprenörskaps-utbildningar, tagit fram denna kurs. Du kommer bland annat att få med dig nya insikter kring dig själv som entreprenör, nya idéer och inspiration att våga satsa på, eller utveckla, ditt företagande.

Upplägg: 6 moduler à 3 timmar;

1) Våga, starta, kör!, 18 mars

2) Personligt varumärke, 1 april

3) Marknadsföring utan budget, 8 april

4) Sälj - den enda vägen, 23 april

5) Självledarskap, 6 maj

6) Företagare, 20 maj

Tid: 17.30-20.30

Kursen genomförs i olika kommuner varje höst och vår. För närvarande pågår kursen på Linc i Landskrona.

Kostnad: 895:- inklusive moms och fika

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.