Starta eget på sommarlovet genom UngDrive

Genom konceptet UngDrive kan du som är mellan 16-19 år få möjligheten att lära dig allt du behöver för att lyckas med att driva ditt ett eget företag och tjäna pengar på en egen affärsidé under sommarlovet.

Känner du får att vara din egen chef på sommaren? Har du en spännande idé? Nu kan du få prova på att driva eget företag genom Ung Drive som är en organisation som arbetar med entreprenörskap, framför allt med ungdomar.

Kickoffen är själva startskottet och det är här du får utveckla din affärsidé och själv genomgå förvandlingen till entreprenör under fem intensiva dagar i början av sommarlovet. Inspirerande föreläsningar, praktiska workshops och övningar inom försäljning och marknadsföring varvat med personlig coaching och såklart arbete med ditt företag. Samtidigt kommer du också träffa, lära känna och ha roligt tillsammans med de andra deltagarna.

Efter kickoffen är det eget arbete med ditt företag som gäller fram till avslutningen i slutet av sommarlovet. 

Information kommer att spridas genom bl a gymnasieskolorna och sociala medier samt på landskrona.se. Ansökan öppnar i början av maj inför sommaren 2019 och du har möjlighet att ansöka fram till den siste maj. Det finns totalt 15 platser att söka för Landskronas räkning.

 

 

 

 

 

                                          

 

 

Ung Drive genomförs av Taylors Dream Big AB i samarbete med Landskrona stad med stöd av Region Skåne och Sparbanksstiftelsen.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad