Fjärrundervisning för alla årskurser på Sandåkerskolan från och med fredag 19 mars

På grund av ett utbrott av covid-19 bland personalen på Sandåkerskolan ställs all undervisning om till fjärrundervisning från och med fredagen den 19 mars.

Uppdaterad den 22 mars

Sandåkerskolan i Häljarp övergår till fjärrundervisning för samtliga årskurser från och med den 19 mars. Beslutet om att bedriva fjärrundervisning gällde först till den 23 mars, men har nu förlängts för att bryta smittspridningen.

Elever i årskurs 4-6 kommer att ha fjärrundervisning hela denna vecka, den 22-26 mars, därefter är det påsklov. Efter påsklovet, från och med den 7 april, har elever i årskurs 4-6 närundervisning igen, alltså i skolans lokaler.

Senare i veckan kommer besked från Utbildningsförvaltningen om hur det blir med fjärr- och närundervisning för årskurs 7-9 efter påsklovet.

Berörda vårdnadshavare har fått information om vad som gäller för respektive årskurs och har möjlighet att boka lunchlåda för avhämtning i matsalen.

Vanliga frågor och svar om fjärrundervisning finns på Sandåkerskolans webbplats.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Nina Persson Kerr