Borstahusen

Med stranden runt hörnet

Boende som har kontakt med havet är alltid eftertraktat på bostadsmarknaden. Borstahusen och dess omgivningar har ett fantastiskt havsnära läge och samtidigt god tillgänglighet till hela Öresundsregionen. Här har vi skapat en unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord. Ett regionalt attraktivt boende!

Strandbyn

Att promenera genom Borstahusen är en historisk resa. Här, precis vid havet, ligger de karaktäristiska gatuhusen från tiden som fiskeby – många av dem omsorgsfullt renoverade. Borstahusen sjuder av liv året runt. Precis som förr i världen, samlas man vid pumpen. Idag är det kända Pumphuset med konsthall, museum och restaurang en välbesökt plats för både Borstahusenbor och besökare.

Hus nära havet

Alla detaljplaner för utvecklingen av norra Borstahusen har nu vunnit laga kraft och området är under utbyggnad. Många har redan flyttat in, men utbyggnaden är inte klar och under de kommande åren kommer utvecklingsarbetet att fortsätta.

Året om söker sig många hit, inte minst för att spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor eller vandra längs Skåneleden. Sommartid flockas besökare på den härliga stranden. För boende är den vackra vyn över Sundet och Ven alltid i bakgrunden.

Mer information om pågående och kommande projekt finns på iLandskrona.se

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontaktcenter  
Kontaktcenter

Telefon: 0418-47 00 00

E-post: kontaktcenter@landskrona.se

Besök: 
Drottninggatan 7
Landskrona 

Senast uppdaterad av Rickard Persson