Flytta till Landskrona

Välkommen till en plats vid havet, mitt i den växande Öresundsregionen. Vår målsättning är att möta eller överträffa såväl nya som etablerade landskronabors förväntningar på boende, service, stadsmiljö och utbud.

Landskrona växer

Landskrona är en grön stad som är rik på historia, kultur och möjligheter till idrott och rekreation. Mycket goda förbindelser gör att vi har ett rikt utbud av studier, arbete och utflyktsmål.

På bästa läge invid havet och i centrum växer nu attraktiva bostäder fram. Landskrona expanderar och blir allt mer eftertraktat, vilket ställer krav på attraktiva boenden och tilltalande, trygga offentliga miljöer. 

Läs mer om pågående byggprojekt

Läs mer om lediga bostäder och tomter

Från förskola till universitetsstudier

I både grundskolan och gymnasiet görs långsiktiga satsningar, bland annat på förstelärare, entreprenöriellt lärande, målmedvetet pedagogiskt förbättringsarbete och samarbeten med bland andra Lunds Universitet. Arbetet ger resultat, inte minst i form av högre meritvärden. 

Läs mer om förskola och utbildning i Landskrona

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Landskrona  
Landskrona

Landskrona är staden mitt i Europa, i den expansiva Öresundsregionen.

Relaterat innehåll  
Relaterat innehåll

Senast uppdaterad av Hanne Skak Jensen