Öppettider och vistelsetider

Öppettider

Ordinarie öppettider är mellan klockan 06.00 och 18.00. Jörgensgårdens förskola har förlängt öppethållande vid behov klockan 06.00 till 19.00.

Öppettiderna gäller helgfria vardagar förutom midsommarafton, julafton och nyårsafton.

För familjer med omsorgsbehov utöver ordinarie öppettider finns möjlighet att ansöka om plats på Lilla Dag & Natt som är öppen dygnet runt alla dagar om året.

Vistelsetider

Ordinarie öppettider är mellan klockan 06.00 och 18.00. Jörgensgårdens förskola har förlängt öppethållande vid behov,  06:00-19:00. För familjer med omsorgsbehov utöver ordinarie öppettider finns möjlighet att ansöka om plats på Lilla Dag & Natt som är öppen dygnet runt, alla dagar på året.

OBS! Särskilda rutiner gäller för platser på Lilla Dag & Natt samt 
Jörgensgården när det gäller omsorgsbehov på obekväma arbetstider. (Till denna verksamhet är kötiden oftast betydligt längre än fyra månader.)

Barn i förskola eller på fritidshem rekommenderas att ha minst fyra veckors uppehåll från sin plats i form av semester eller annan ledighet.

Kompetensutvecklingsdagar 

Från och med hösten 2017 satsar vi ytterligare på all förskolepersonal och utökar våra kompetensutvecklingsdagar från två till fyra.

Den första kompetensutvecklingsdagen var den 18 augusti. Kommande dagar meddelas via Pluttra.

När det är kompetensutvecklingsdag är några förskolor öppna med vikarier. Det innebär att ditt barn eventuellt får vistas på en annan förskola den dagen. Alla barn som behöver förskola får det.


Har du frågor prata med chefen på ditt barns förskola.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.