Öppettider och vistelsetider

Ordinarie öppettider är mellan klockan 06.00 och 18.00. Öppettiderna gäller helgfria vardagar förutom midsommarafton, julafton och nyårsafton.

Förskolornas öppettider är mellan klockan 06.00 och 18.00. Du måste själv lämna in ett schema över de tider då ditt barn behöver barnomsorg. Det kan du göra på Familjeportalen. 

 

De ordinarie öppettiderna gäller helgfria vardagar förutom midsommarafton, julafton och nyårsafton då det är stängt. 

 

Lilla Dag & Natt är öppen dygnet runt

För familjer med omsorgsbehov utöver ordinarie öppettider finns möjlighet att ansöka om plats på Lilla Dag & Natt som är öppen dygnet runt alla dagar om året. 

 

Särskilda rutiner gäller för platser på Lilla Dag & Natt när det gäller omsorgsbehov på obekväma arbetstider. (Till denna verksamhet är kötiden oftast betydligt längre än fyra månader.)

 

Kompetensutvecklingsdagar för vår personal 

Nu blir vi ännu bättre på undervisning i förskolan, en viktig del av ditt barns fortsatta utveckling

När det är kompetensutvecklingsdag är någon förskola öppen med vikarier. Det innebär att ditt barn eventuellt får vistas på en annan förskola den dagen. Alla barn som behöver förskola får det.

Dagarna meddelas via IST Lärande Förskola.

Har du frågor prata med chefen på ditt barns förskola.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontaktcenter  
Kontaktcenter

Telefon: 0418-47 00 00

E-post: kontaktcenter@landskrona.se

Besök: 
Drottninggatan 7
Landskrona 

Senast uppdaterad av Mats Klein