Förskola - lärplattformen IST Lärande förskola

För dig med barn i Landskrona stads kommunala förskolor har vi en lärplattform med säker inloggning – IST Lärande. Du loggar in med BankID i lärplattformen och kan sedan hitta information om ditt barn från förskolan eller skolan.

Cyklande barn på skolgården

IST Lärande förskola

I vår lärplattform för förskolan, IST Lärande förskola, kommer du att hitta information som handlar om förskolans verksamhet och om ditt barn, med en personlig inloggning. All information ligger i tryggt förvar bakom en säker inloggning, så att det bara är du som vårdnadshavare som har tillgång till det.

På lärplattformen finns en blogg där du som vårdnadshavare ser det som handlar om ditt barn. På bloggen är det är personal på förskolan som skriver och lägger in information. Med lärplattformen och bloggen får du samlad information på ett ställe om ditt barn och förskolans verksamhet.

Här loggar du in till lärplattformen för förskola och skola

Inloggning och säkerhet

För att kunna ta del av informationen på lärplattformen IST Lärande förskola behöver du som vårdnadshavare logga in med så kallad flerfaktorsinloggning. För att komma in på lärplattformen loggar du in med BankID eller med mobilt BankID. Läs mer om BankID på e-legitimationsnämndens webbsida. Om du har barn i både förskola och skola behöver du logga in separat till lärplattformen för förskola och lärplattformen för skola.

För dig som inte har BankID

Om du har inte BankID - ta kontakt med ditt barns förskola eller skola för att ta del av informationen på annat sätt.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontaktcenter  
Kontaktcenter

Telefon: 0418-47 00 00

E-post: kontaktcenter@landskrona.se

Besök: 
Drottninggatan 7
Landskrona 

Senast uppdaterad av Rickard Persson