Vi har ny barnomsorgsportal 2021

Det nya systemet ska underlätta för både föräldrar och personal. En ny funktion är att barnet checkas in digitalt vid hämtning och lämning.

Bild med 2 barn_1140x320.jpg

Ny barnomsorgsportalhttps://landskrona.ist.se
På denna sida kan du ansöka om plats på förskola eller fritids, säga upp din plats och ändra inkomst. OBS! Schema lägger du in i appen för Lamna och Hämta.

App – IST Home skola - Lämna och Hämta
I appen lägger du upp ditt schema, fyller i om du blir sen eller ifall någon annan kommer och hämtar. Appen IST Home Skola finns till iOS eller Android-telefoner och går att ladda ner från App Store eller Google Play. Gå in i din appbutik och sök efter ”IST Home Skola”.

Du kan läsa mer om IST Home skola på https://isthome.se/faq/. Där finns även instruktioner på hur du hanterar appen och lägger in schema mm.


Så här loggar du in på webben och i appen
Gå till https://landskrona.ist.se/ och logga in med e-legitimation så som BankID eller mobilt BankID. Läs mer om e-legitimation och skaffa BankID på e-legitimation.se. Du loggar även in med e-legitimation i appen IST Home skola.
Har du inte BankID får du tillgång till en annan inloggningsmetod (skolID), kontakta ditt barns förskola eller fritids.


Säkerhet
Informationen på IST Home skola är i tryggt förvar bakom säker inloggning, det bara är du som vårdnadshavare som har tillgång till det.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontaktcenter  
Kontaktcenter

Telefon: 0418-47 00 00

E-post: kontaktcenter@landskrona.se

Besök: 
Drottninggatan 7
Landskrona 

Lämna och hämta på förskola och fritidshem

Ladda ner vår app för att sköta kontakten med förskola och fritidshem.

Appen heter IST Home skola och du kan ladda ner den från App Store eller Google Play.

 

Senast uppdaterad av Rickard Persson