Gymnasieutbildning i Landskrona

På Öresundsgymnasiet Landskrona erbjuds både spets och bredd i utbildningen. Vi är en kommunal gymnasieskola som har alla de resurser som behövs för att garantera en riktigt bra utbildning. Vi tar utbildning på allvar. Vårt mål - att du når dina!

Öresundsgymnasiet Landskrona ligger centralt och du har flera gymnasieprogram och olika inriktningar att välja mellan. Du tar dig snabbt till skolan med buss från stationen eller andra delar av stan. Det är också bra cykelvägar.

Vilken typ av utbildning är rätt för dig?

Yrkesprogram eller högskoleförberedande? Det kan vara svårt att  välja ibland, men med Skolverket och Gymnasievalen kan du på  ett enkelt och kul sätt få guidning i vilken av Landskronas gymnasieutbildningar som troligtvis passar just  dig allra bäst! 

Idrottsprofilering & spjutspetsinriktningar

Med ett dussintal program med spjutspetsinriktningar kan Landskronas gymnasieelever kombinera sina yrkesmässiga och akademiska ambitioner med sina idrottssatsningar och ett nationellt idrottsgymnasium i golf och fotboll. 

Läs mer om hur du kan kombinera ditt idrottande och studier

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Publicerat den av Monika Torkar

Senast ändrad