Villjan

En dörr in, flera vägar ut. Villjan finns på Gjörloffsgatan 33 i centrala Landskrona. Hos oss är du mellan 16-29 år välkommen med frågor kring utbildning, praktik eller arbete.

På Villjan hittar du:

Ungdomscenter Landskrona - UCL

Ett ESF- projekt som riktar sig till dig som är 16-29 år som spontant vill få hjälp med ett cv eller inför en arbetsintervju eller lite mer vägledning kring framtid.


Kommunens Aktvitetsansvar - KAA

Det riktar sig till dig som är 16 – 19 år utan gymnasieutbildning. Hjälp med vägledning mot någon studieform (gymnasiet, Vuxenutbildningen, folkhögskola osv.).


Unga vidare

Ett ESF-projekt för dig som är 16 – 25 år och som är inskriven på Arbetsförmedlingen eller Ekonomiskt Bistånd i Landskrona/Svalöv.


Det ska vara enkelt: en dörr in

Villjan finns på Gjörloffsgatan 33 i centrala Landskrona, det är huset bredvid Hälsohuset. Hos oss är du mellan 16-29 år välkommen med frågor kring utbildning, praktik eller arbete.

Tanken är alltså att det går bra att komma förbi och ställa frågor på hur vi kan hjälpa till. En dörr in, flera vägar ut.


Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta oss  
Kontakta oss

Besöksadress
Gjörloffsgatan 33
Landskrona
0733-473230


Hitta till oss

Google maps

Senast uppdaterad av Timo Julku