Konsumentrådgivning

På konsumentrådgivningen kan du som konsument få råd före köp av en vara eller tjänst, hjälp med reklamationer och information om vilka konsumentlagar som gäller.

Ylva Bergers är Landskrona stads konsumentvägledare. Hon hjälper dig när du har frågor kring köp, konsumenträtt, privatekonomig med mera.
Ylva Bergers är Landskrona stads konsumentvägledare. Hon hjälper dig när du har frågor kring köp, konsumenträtt, privatekonomig med mera. Foto: Landskrona stad.

Hos konsumentvägledaren finns till exempel testresultat av olika produkter, marknadsöversikter och annat nyttigt och intressant material.

Rådgivningen är öppen för dig som bor i Landskrona och Höganäs kommun och är kostnadsfri. Du är konsument när du som privatperson handlar en vara eller tjänst av en näringsidkare. Det finns flera lagar som skyddar dig som konsument. De två viktigaste är konsumentköplagen och konsumenttjänstlagen.

Vi tar gärna emot studiebesök från skolor och föreningar i syfte att sprida konsumentkunskap till så många som möjligt. Förboka gärna ditt besök till konsumentvägledaren.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Konsumentvägledare

Ylva Bergers
0418-47 46 00
ylva.bergers@landskrona.se

Telefontid

måndag - tisdag 10.00-15.00
torsdag - fredag 10.00-15.00

Besök 

Konsumentrådgivningen sitter på stadsbiblioteket och är tillgänglig för besök på fredagar. Förboka gärna.