Livsmedelsinspektioner vecka 22

Söhnchen Restaurang och Catering

Söhnchen Restaurang och Catering - Med anmärkning

  • Varor som enligt märkning skall frysförvaras vid högst – 18 oC  stod i rumstemperatur i varuintag:
    • Förpackning med torskfiskett höll ca – 7 oC (Yttemperatur) vid inspektionstillfället
    • Förpackningar med nötfärs hade delvis tinat och höll ca + 5 oC (Yttemperatur) vid inspektionstillfället.
  • Varor som skall kylförvaras vid högst 8 oC stod i rumstemperatur vid stekbord:
  • Förpackningar med nötfärs som skulle tillagas höll ca 20 oC (Yttemperatur) vid inspektionstillfället.
  • Hög temperatur i frysrum vid inspektionstillfället samt ett antal tidigare tillfällen:
    • 30/5 -14 oC (uppmätt vid inspektion)
    • 7/4 - 13oC (enligt egenkontroll)
    • 6/4 - 4oC (enligt egenkontroll)
    • 4/4 - 13oC (enligt egenkontroll)
  • Ingen dokumentation av nedkylning för 2016 i verksamhetens egenkontroll.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.