Landskronas häftigaste auktion

Unik konst från bland annat Dregen och Kim Berkhuizen. Auktionen är 10 november kl. 15.00-16.00 på Järnvägsgatan 19.

Varmt välkommen till stadens häftigaste auktion. Här kan du fynda alltifrån upplevelser till snygga prylar och konst från bland annat Dregen och Kim Berkhuizen. Missa inte Torkild Strandberg och Bo "Bosse" Lundgren som utropare under auktionen, med start kl. 15.00. Alla pengar går oavkortat till Cancerfonden.

På auktionen hittar du bland annat:

”Sketches of Sweden” från Dregen

Dregen skänker sitt konstverk ”Sketches of Sweden” som har världspremiär i Landskrona den 10 november. Vinner du denna så har du möjlighet att få konstverket dubbel-signerat av Dregen själv, som är på plats i Landskrona på Galleri Gamla Staden.

”Dreams of adventure” från Kim Berkhuizen

Tanken bakom är att Kim har lämnat korgarna tomma under ballongerna så man kan fantisera att man själv är där och flyger iväg på ett äventyr.

Photoshoot med MOOB

Reklambyrån MOOB i Landskrona skänker en fotografering. Välj att ta självporträtt, familjefoto eller dra med dig en kompis eller ett helt kompisgäng och fotograferas av mästerfotografen David Elg.

Håruppsättning/styling hos Touch Beauty Salong

Ska du gifta dig, gå på fest eller bara vill lyxa till vardagen? Touch Beauty Lounge skänker en valfri uppsättning/styling.

Danslektion på Landskrona Dansstudio

Välkommen till Landskrona Dansstudio på ett härligt och svettigt pass! Ta med dig vännerna, partnern eller arbetskollegorna och dansa en timme med oss! Vi gör ett pass specialutformat efter era önskemål. Zumba, disco, hiphop, showdance eller cha-cha - det är upp till er!

Fyra tolkningar av Times Square

Fyra anonyma och kreativa själar tolkar Time Square i New York på fyra olika sätt.

Julbord på Erikstorp

Njut av ett klassiskt svenskt julbord i en härlig herrgårdsmiljö på Erikstorps Kungsträdgård. Presentkorten gäller onsdagar & torsdagar från vecka 47 under 2018.

Exklusiva biljetter (2 st) till Carolina af Ugglas med band 

1 december kl. 19.00 på Landskrona teater. Carolines medverkan i Melodifestivalen 2009, när hon uppträdde med låten "Snälla snälla", gjorde att den stora publiken fick upp ögonen för henne. Samma år kom även det platinasäljande albumet "Så gör jag det igen" och hon blev årets mest säljande kvinnliga artist.

Giftset från Beard Monkey

Beard och Hair Oil 50ml + Beard Shaper 60ml. 

Beard Monkey kommer från Sverige och har produkter för män. Deras varumärke är framtaget i samarbete med barberare för att få riktigt bra produkter som både stylar och vårdar. Deras sortiment innehåller allt från schampo och balsam för ditt skägg, till dagkräm och ansiktstvätt. Deras sortiment växer hela tiden och de vill bredda sitt sortiment så fler kan njuta av deras högklassiga produkter.

Segelflygning med Landskrona Flygklubb

Flygningen genomförs med en av flygklubbens instruktörer i ett tvåsitsigt segelflygplan. Du kommer att sitta fram i flygplanet med instruktören i sitsen bakom dig. Innan start går ni igenom säkerhetsrutiner samt flygplanets instrument och roder. Flygningen varar 20-30 minuter.

Strumppåsar för Herr & Dam från Härliga Under

Buda på två olika strumppåsar fullpackade med strumpor från Calvin Klein och Happy Socks.

Delikatessprovning på Smakfullt

Njut av en delikatessprovning på Smakfullt under våren 2019. 

”Juni 1962” av Agneta Hemert

20 år gammal blyertsteckning av Agneta Hemert. Skon på teckningen är Agnetas egen. Hon har den kvar som ett minne från sommaren 1962. Skon inköptes i Lagessons skoaffär i Göteborg. Agneta hittade sina skor i en låda i slutet av 90-talet, blev inspirerad, ställde en på bordet och gjorde en teckning.

”Dockan” av Berit Fradera

Titeln på konstverket är Dockan. Måttet är 15x15 cm. Det är måleri på blästrat plexiglas. Under måleriet ligger ett manipulerat foto som Berit tagit på en trasig docka som hon hittade i ett övergivet skjul. Fotot är manipulerat med ett foto på ett barn. Berit vill berätta om något övergivet eller borttappat.

”Björn” av Bianca Maria Khon Barmen

Konstnären Bianca Maria Khon Barmens skulptur heter "Björn", den kom till 1996 och skulpterades i vax. Inspirerad av spiraltrappor och torn i gammal egyptisk konst och islamsk arkitektur. Bianca gjöt den på Konstakademin i Phnom Penh, i en upplaga om sex exemplar plus tre AP(Artist's proof). Materialet är brons med järninslag.

"Jag vill" av Anita Christoffersson

Anita Christofferssons konst växlar mellan det mycket privata och det form- och materialmässigt mer universellt präglade. Hennes utgångspunkter är att från det textila materialet via stora plåtar, betong och papper till små, små tidningsurklipp och nålar.

Barnfigurer i keramik från Tilgmans keramik

Tilgmans keramik var en keramikverkstad utanför Göteborg, verksam år 1948–1975 under ledning av dess grundare Paul Harald Tilgmann (1904–1974) . Tilgmans keramik är främst kända för föremål som är dekorerade med så kallad sgraffitomålnings-teknik, samt för djurfigurer.

2 st Greenfeebiljetter till Landskrona Golfklubb under 2019

Landskrona Golfklubb hälsar dig välkommen att spela på våra banor. Gästkorten gäller för en person och berättigar till 18-håls spel under 2019.

Målarkurs hos Glasorama

Ta med dig dina fyra närmsta och gå på en målarkurs hos Glasorma.

Stor inomhusgran

Aurucaria & Ljusstake från STOFF med tillhörande ljus från Skumpa & Spalje. Inomhusgranen är väldigt populär kring jul men kan absolut fungera som en åretruntväxt inomhus. Flerårig.

Samlarljusstake som byggs på höjden

Designad av Werner Stoff för Hans Nagel på 60-talet och nu reproducerad av det danska designföretaget, Just Right.  

Vill du också stödja Landskronas stora insamling?

Swisha "BESEGRA 13738" till: 901 9514

Mottagaren är Cancerfonden. Pengarna går oavkortat till Landskronas stora insamling. Lägg till ditt för- och efternamn om du vill vara med i den officiella redovisningen. Exempel: BESEGRA 13738 Johan Ek.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.