Föreläsningar under mustaschkampen i Landskrona

Martin Hyleborg och Dennis Westerberg föreläser under dagen.

Föreläsning med Martin Hyleborg
"Prostatacancer - Sveriges vanligaste cancersjukdom"

11.00-12.00
Mäns hälsa och identitet i relation till att drabbas av Sveriges vanligaste cancersjukdom – Prostatacancer. Martin, som är sjuksköterska vid urologens mottagning, SUS Malmö, tar upp alltifrån tidig upptäckt till rehabilitering och om hur självbilden påverkas och hur stöd kan bidra till hälsa och livskvalitet.

Föreläsning med DennisWesterberg
"När livet tar en ny vändning"

13.00-14.00
Dennis Westerberg, prisbelönt talare och författare, bjuder på en föreläsning som inger hopp. Hur är det möjligt att känna glädje och sinnesfrid i vardagen, trots de olika kriser som kan drabba oss alla? Dennis pappa, Lasse Westerberg, har nyligen behandlats för prostatacancer. Lyssna till Dennis berättelse om hur en ökad medvetenhet kring vad tankar är, kan vara till hjälp i svåra stunder

Vill du också stödja Landskronas stora insamling?

Swisha "BESEGRA 13738" till: 901 9514

Mottagaren är Cancerfonden. Pengarna går oavkortat till Landskronas stora insamling. Lägg till ditt för- och efternamn om du vill vara med i den officiella redovisningen. Exempel: BESEGRA 13738 Johan Ek.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.