Boenden för äldre


Lättläst sida

Äldreboende är till för dig när du inte längre kan få behovet av omvårdnad och tillsyn tillgodosett i din egen bostad. I Landskrona finns äldreboende i offentlig och privat regi. Äldreboende kallas också för särskilda boende.

Bild på ett äldre par som tittar ut genom fönstret

I Landskrona finns äldreboende i privat och offentlig regi. Vi är det offentliga alternativet och erbjuder äldreboende med mångåriga erfarenheter och bred kompetens.  

Att bo på äldreboende ger dig möjlighet till en meningsfull vardag och att leva ett bra liv. Därför är alltid dina individuella önskemål och behov vår utgångspunkt. Vi arbetar för att du ska få förutsättningar för ett friskare och självständigare liv.

Vi är angelägna om att du trivs i ditt nya hem och ger dig möjlighet att påverka såväl din egen fysiska miljö och dina aktiviteter i vardagen. Betydelsefullt för oss är att du känner dig hemma på äldreboendet.

Du ansöker om plats i särskilda boende hos handläggare på myndighetsenheten. 

Välkommen!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta område Boende och Hälsa  
Kontakta område Boende och Hälsa

Områdeschef
Eva-Lotta Nydahl
0418-47 03 35
eva-lotta.nydahl@landskrona.se

Jämför äldreboenden  
Jämför äldreboenden