Suellsgatans äldreboende

Suellsgatan är ett äldreboende som på fem våningsplan inrymmer totalt 45 lägenheter för personer med en demenssjukdom.

Äldreboendet är fyllt av möjligheter att vistas i stimulerande miljöer både inomhus och utomhus, att möta och umgås med andra människor i olika sammanhang, att delta i meningsfulla aktiviteter och äta god mat. 

Boendet ska understödja ett självständigt liv så länge som möjligt samt ge god omvårdnad och stöd när behov finns. Framtidens äldre är ingen homogen grupp utan individualister med olika behov, intressen och förmågor vilket varit en viktig utgångspunkt vid utformningen. 

Boende med härliga gemensamma utrymmen

Boendet har en öppen planlösning med ljusa luftiga gemensamhetsutrymmen, flera aktivitetsutrymmen samt möjligheter att njuta av en fantastisk utsikt mot Öresund på varje vånings inglasade balkonger. Bottenplan erbjuder möjligheter att avnjuta kaffe och enklare förtäring framför en rofylld brasa i den vackra vinterträdgården. Vinterträdgården ligger i direkt anslutning till sinnenas trädgård som är en gemensam trädgård som kommer att vara fylld av olika sinnesupplevelser.

Boendet är i framkanten kring ett nytänkande och utgår i alla delar kring tanken ”ett gott liv” på äldre dar. Det ska till exempel vara möjligt att som par kunna bo tillsammans även om en har stort vårdbehov medan den andra sammanboende är friskare. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta Suellsgatan  
Kontakta Suellsgatan

Enhetschef
Ingrid Borgström
0418-47 04 07
ingrid.l.borgstrom@landskrona.se

Besöksadress: Suellsgatan 26
261 37 Landskrona

Hitta till oss  
Hitta till oss

Jämför äldreboenden  
Jämför äldreboenden