Hjalmar Brantings väg


Lättläst sida

Hjalmar Brantings väg ligger i den nordvästra delen av Landskrona. Här finns flera olika verksamheter.

Hjalmar

 

Futurum

Exempel på aktiviteter vi gör är att mål, putsa och stöppla kubbspel. Vi gör också arbetsuppgifter till företag som att bunta pinnar och packa lock.

 

Företagsgruppen

Vi gör arbetsuppgifter ute på olika företag tillsammans med handledare. Vi är till exempel på Coop och Viarps ridklubb.

 

Härslövsgruppen

Vi åker med vår buss till fotbollsplanen i Härslöv där vi hjälper till i klubbstugan. I klubbstugan tar vi hand om fotbollsspelarnas tvätt och sköter grönområdena runt omkring. När vi inte är i klubbstugan är vi ute på uppdrag.

 

Snickeriet

Vi snickrar och målar olika föremål som sedan säljs i affären på Parkgatan. Vi gör bland annat fågelholkar och trädgårdsmöbler. Två dagar i veckan åker vi med vår buss på olika uppdrag. Vi gör uppdrag i andra grupper inom daglig verksamhet. Det kan vara att skruva upp hyllor eller laga något som gått sönder.

 

Trädgårdsgruppen

Vi åker med vår buss till olika ställen och gör trädgårdsarbete. Vi hjälper bland annat till med trädgården på Rothoffs kolonimuseum. På våren åker vi till Varggatan och sår olika växter som vi sedan planterar. På Varggatan finns även ett växthus som vi odlar i. Andra vanliga trädgårdsuppgifter vi gör är att klippa gräs och buskar.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta enhetschef  
Kontakta enhetschef

Cecilia Karlsson
0418-47 32 20
cecilia.karlsson@landskrona.se

Läs om våra olika dagliga verksamheter  
Läs om våra olika dagliga verksamheter